12 weken opleiding tot online personal trainer

de volgende opleiding start op 20 februari 2023. In de video hieronder deel ik de laatste updates.

Omdat de plekken voor deze opleiding beperkt zijn, vragen we om een kort applicatieformulier in te vullen.

Debbie Peverelli
Debbie Peverelli
2023-01-09
Jeroen is een zeer betrokken coach, met onwijs veel kennis over marketing en sales. Ik heb dan ook ontzettend veel van hem mogen leren tijdens het Freedom Mentorship traject. Zijn aanpak werkt! Als je alle stappen weet te implementeren, dan zul je zeker nieuwe klanten aantrekken en zal je business groeien. Voor mij persoonlijk miste het traject soms structuur, waardoor ik overweldigd raakte. Hierdoor liep ik geregeld achter de feiten aan en heb ik helaas niet het maximale uit het traject weten te halen.
Thiko Coaching
Thiko Coaching
2022-12-22
Ik ben precies 1 jaar geleden begonnen bij jou. Ik had jouw account zien passeren op Instagram en had toen gereageerd op een poll op je story. Ondertussen 1 jaar verder en wat begon als een bijberoep/bijverdienste is momenteel mijn fulltime job 😅 Ik heb in 9 maanden tijd meer dan 100 dames mogen begeleiden. Jij hebt mij geleerd hoe ik een sterk online programma in mekaar kan steken om resultaten te boeken met mijn klanten. Ik heb ook net mijn tweede online programma van 6 maanden gelanceerd waarvoor ik 19 inschrijvingen heb. Met mijn andere online programma en nog 1 op 1 (online) coaching heb ik momenteel meer dan 50 active leden. Nogmaals bedankt voor alles!! Was zonder jou niet gelukt!
Jelle Veenstra
Jelle Veenstra
2022-12-22
Jeroen is de ultieme eindbaas! Ik heb bij hem de 21 Dagen Cliënt Boost gevolgd en daarvan ongelooflijk veel geleerd. Stap voor stap nam Jeroen mij mee naar de launch van mijn nieuwe programma. Het eindresultaat: tientallen nieuwe coachingsklanten! Jeroen is open, eerlijk en makkelijk benaderbaar. In mijn ogen zou iedereen deze cursus moeten doen. Ik heb inmiddels mijn tweede programma gelauncht - met de principes van Jeroen - en weer bleek zijn theorie te werken en kreeg ik er véél nieuwe klanten bij!
Arno Aerden
Arno Aerden
2022-12-19
Eerst en vooral wil ik u hartelijk danken met wat jij reeds betekent hebt voor mij als coach. Van voltijds havenarbeirder naar fulltime online coach heeft mezelf ook enorm veel deugd gedaan om nu te kunnen doen wat ik zelf wil. Zelf als coach ben ik door uw opleiding enorm hard gegroeid op verschillende vlakken die ik zonder dit traject nooit had gedaan. Hartelijk bedankt!
Bart Paredis
Bart Paredis
2022-12-12
Als startende online PT was het een pittig traject om voor het eerst mijn 12-weken programma te lanceren. Maar de begeleiding en goeie structuur van het programma van Jeroen hebben mij enorm geholpen. De aanvullende infosessies zijn ook zeer waardevol! Resultaat: 14 deelnemers voor mijn case study! Enorm dankbaar en blij met het resultaat! Thanks Jeroen!
Tim Buvé
Tim Buvé
2022-11-26
Super goede begeleiding om te starten met online coaching.
Riet Vanfleteren
Riet Vanfleteren
2022-11-17
Jeroen hielp ons perfect op weg bij de start van ons nieuw gezondheidscentrum in Herent. We hadden een topopeningsweekend en topstart online gelanceerd door PT Boost! Zeker een aanrader voor startende bedrijven in de gezondheidssector dus!
Charlotte Claeys
Charlotte Claeys
2022-11-09
Dankzij een duidelijk gestructureerd en bewezen stappenplan heb ik op een efficiënte manier mijn online programma kunnen (her)opbouwen. Zowel de opleiding als de tussentijdse workshops helpen me gaandeweg mijn programma of algemene werkwijze te verbeteren. Dankzij de persoonlijke aanpak kan ik het traject volgen op mijn eigen tempo, ondanks mijn overvolle agenda de afgelopen maanden. Ik kan me geen meer betrokken coach voorstellen dan Jeroen!
Push Harder
Push Harder
2022-10-03
Jeroen weet waarover hij spreekt. Een aanrader in zijn vak!
Glenn Mommen
Glenn Mommen
2022-09-26
Jeroen heeft me enorm goed geholpen met het uitbouwen van mijn online business. Ben jij een personal trainer die mensen online wil begeleiden? 1 adres! Nogmaals bedankt voor de steun Jeroen

Wie is deze ginger?

Hi, mijn naam is Jeroen Vanpoeyer…

voormalig PT (3 jaar), gamer (forever) en marketing nerd (Sinds 2018).

Sinds 2018 help ik personal trainers naar meer vrijheid, impact en omzet. Die 3 gaan immers hand in hand.

Vandaag wil ik jou helpen om je eigen online personal training business te starten en te groeien. Doe je mee?

RESULTATEN VAN ONZE PT'S

Echte personal trainers, échte resultaten.

Bart. V.

40 nieuwe klanten

“Ik heb heel erg geleerd om specifieker te gaan in mijn doelgroep en marketing. Dankzij de Boost Challenge had ik meteen 40 nieuwe klanten.”

Mona H.

13 nieuwe klanten

“Ik heb enorm veel geleerd over (digitale) marketing en ondernemen, wat een investering is voor het leven. Bedankt voor je goede begeleiding Jeroen!”

Tom G.

25 nieuwe klanten

“Het resultaat sinds de samenwerking is 25 nieuwe PT klanten, waarvan een deel ook offline.”

Jannis V.D.

14 nieuwe klanten

“Je ziet tijdens de opleiding ook de basis van een goede marketing strategie als coach. Ik ga nu verder in een persoonlijk vervolg traject om verder te groeien.”

De opt roadmap

Een overzicht van de inhoud van deze 12 weken opleiding.

WEEK 1-4

COACHING

MODULE 1 - JE DROOMKLANT

Bepaal jouw ideale klant waar jij graag mee werkt en energie uithaalt, zonder de groei van je business af te remmen.

MODULE 2 - CORE PRODUCT DESIGN

Bouw een sterk online programma dat je met vertrouwen kan verkopen, zonder 1:1 zoom sessies te geven.

MODULE 3 - DE COACH's TOOLKIT

Alle tools die je nodig hebt om je online coaching business te runnen en kwaliteit te leveren, zonder grote investering.

WEEK 5-8

MARKETING

MODULE 4 - PERSONAL BRANDING

Onderscheid jezelf van al de collega’s en leer hoe je dubbel kan inzetten op jouw sterktes.

MODULE 5 - JOUW ROADMAP

Creëer een structuur en business waarbinnen je maximaal kan presteren, zonder je sociale leven te verwaarlozen.

MODULE 6 - BUSINESS ESSENTIALS

Ken je cijfers, stel duidelijke targets, vind rust in je hoofd & business, zonder een complex businessplan.

WEEK 9 - 12

CONVERSIE

MODULE 7 - CASE STUDY LAUNCH

Start je volgende 5-10 online klanten en behaal je volgende succesverhalen, zonder betaalde advertenties.

MODULE 8 - SALES MASTERY

Een aangenaam salesproces waardoor sale terug leuk wordt. Converteer + 80% van je intakes zonder te pushen.

MODULE 9 - ORGANIC MARKETING

Positioneer jezelf als de go-to expert voor jouw ideale klant, zonder je authenticiteit te verwaarlozen.

Omdat de plekken voor deze opleiding beperkt zijn, vragen we om een kort applicatieformulier in te vullen.

ONZE RESULTAATGARANTIE

Bij deze opleiding garandaar ik dat je je investering minstens terugverdient.

Lukt dat (uitzonderlijk) niet? Dan help ik je gratis 1:1 verder tot aan deze garantie voldaan wordt.

Uiteraard is deze garantie enkel geldig wanneer je het voorziene stappenplan volgt en implementeert.

Deze richtlijnen worden gedeeld tijdens de opleiding.

Kom jij in aanmerking voor DEZE OPLEIDING?

Check, check en tripple check? Let's go.

Omdat de plekken voor deze opleiding beperkt zijn, vragen we om een kort applicatieformulier in te vullen.

ONZE KWALITEITGARANTIE

Sinds 2018 wordt deze opleiding steeds geoptimaliseerd. Na iedere opleiding vragen we feedback aan de deelnemers om de cursus verder te verbeteren.

Op deze manier streef ik er naar om de best mogelijke opleiding voor startende online personal trainers aan te kunnen bieden.

Tot slot organiseer ik ieder jaar maximaal 2 opleidingen in kleine groepen van 10 deelnemers. Dit om de kwaliteit en de persoonlijke opvolging te kunnen garanderen.

BEN JE (bijna) OVERTUIGD?

Dit krijg je van mij wanneer je van start gaat:

Omdat de plekken voor deze opleiding beperkt zijn, vragen we om een kort applicatieformulier in te vullen.