RESULTATEN VAN ONZE PT'S

Echte personal trainers, échte resultaten.

Lorenzo. D.

Van 5 klanten naar 5K omzet uit online coaching.

“Ik had voor dit traject geen duidelijke marketingstrategie. Ik hoopte eigenlijk maar dat er nieuwe klanten zouden komen via social media.”

Charlotte C.

+ 10% extra leden (offline) en een hogere retentie (online).

“Jeroen heeft me geleerd hoe ik terugkerende omzet kan genereren dankzij abonnementsvormen. Verder heb ik nu veel meer structuur in mijn coaching.”

Josephine L.

+ 25 online klanten als student.

“Ik heb geleerd hoe je een sterk en waardevol 12 weken programma kan opzetten. Daarnaast begeleid ik nu + 25 klanten online naast mijn studies.”

Laurens B.

Van kinesitherapeut naar full-time online coach (+5K / maand).

“Ik heb vooral geleerd hoe ik sales kan aanpakken en hoe ik mijn doelgroep op de juiste manier kan bereiken en aanspreken.”

Wie is deze ginger?

Hi, mijn naam is Jeroen Vanpoeyer…

voormalig PT (3 jaar), gamer (forever) en marketing nerd (sinds 2018).

Sinds 2018 help ik personal trainers naar meer vrijheid, impact en omzet. Die 3 gaan immers hand in hand.

Op deze pagina wil ik graag wat resultaten met je delen van collega personal trainers uit België en Nederland. 

Ben je op zoek naar een manier om je business op een duurzame manier te groeien? Dan help ik je graag.

Zoek je quick fixes of een passief inkomen? Dan kan ik je NIET helpen.

RESULTATEN VAN ONZE PT'S

Echte personal trainers, échte resultaten.

Martijn schaubroeck & Stijn cauwels

Omzet uit online coaching x 5 in 12 weken.

“Met behulp van de cursus van je Jeroen hebben we onze coaching diensten verder geoptimaliseerd. Onze omzet uit online coaching is zeker x 5 gegaan.”

Mona H.

13 nieuwe klanten als startende online PT.

“Ik heb enorm veel geleerd over (digitale) marketing en ondernemen, wat een investering is voor het leven. Bedankt voor je goede begeleiding Jeroen!”

Jannis V.D.

Van PT in bijberoep naar + 9K / maand.

“Je ziet tijdens de opleiding ook de basis van een goede marketing strategie als coach. Vandaag heb + 60 actieve klanten, waarvan 50+ online.”

Aaron T.

+ € 1.000 extra maandelijkse omzet als online coach.

“Ik wou van mijn passie mijn beroep maken maar wist niet waar ik moest starten. Nu heb ik een sterk product dat ik met vertrouwen kan verkopen.”

de ervaringen van collega's op google.

Debbie Peverelli
Debbie Peverelli
2023-01-09
Jeroen is een zeer betrokken coach, met onwijs veel kennis over marketing en sales. Ik heb dan ook ontzettend veel van hem mogen leren tijdens het Freedom Mentorship traject. Zijn aanpak werkt! Als je alle stappen weet te implementeren, dan zul je zeker nieuwe klanten aantrekken en zal je business groeien. Voor mij persoonlijk miste het traject soms structuur, waardoor ik overweldigd raakte. Hierdoor liep ik geregeld achter de feiten aan en heb ik helaas niet het maximale uit het traject weten te halen.
Thiko Coaching
Thiko Coaching
2022-12-22
Ik ben precies 1 jaar geleden begonnen bij jou. Ik had jouw account zien passeren op Instagram en had toen gereageerd op een poll op je story. Ondertussen 1 jaar verder en wat begon als een bijberoep/bijverdienste is momenteel mijn fulltime job 😅 Ik heb in 9 maanden tijd meer dan 100 dames mogen begeleiden. Jij hebt mij geleerd hoe ik een sterk online programma in mekaar kan steken om resultaten te boeken met mijn klanten. Ik heb ook net mijn tweede online programma van 6 maanden gelanceerd waarvoor ik 19 inschrijvingen heb. Met mijn andere online programma en nog 1 op 1 (online) coaching heb ik momenteel meer dan 50 active leden. Nogmaals bedankt voor alles!! Was zonder jou niet gelukt!
Jelle Veenstra
Jelle Veenstra
2022-12-22
Jeroen is de ultieme eindbaas! Ik heb bij hem de 21 Dagen Cliënt Boost gevolgd en daarvan ongelooflijk veel geleerd. Stap voor stap nam Jeroen mij mee naar de launch van mijn nieuwe programma. Het eindresultaat: tientallen nieuwe coachingsklanten! Jeroen is open, eerlijk en makkelijk benaderbaar. In mijn ogen zou iedereen deze cursus moeten doen. Ik heb inmiddels mijn tweede programma gelauncht - met de principes van Jeroen - en weer bleek zijn theorie te werken en kreeg ik er véél nieuwe klanten bij!
Arno Aerden
Arno Aerden
2022-12-19
Eerst en vooral wil ik u hartelijk danken met wat jij reeds betekent hebt voor mij als coach. Van voltijds havenarbeirder naar fulltime online coach heeft mezelf ook enorm veel deugd gedaan om nu te kunnen doen wat ik zelf wil. Zelf als coach ben ik door uw opleiding enorm hard gegroeid op verschillende vlakken die ik zonder dit traject nooit had gedaan. Hartelijk bedankt!
Bart Paredis
Bart Paredis
2022-12-12
Als startende online PT was het een pittig traject om voor het eerst mijn 12-weken programma te lanceren. Maar de begeleiding en goeie structuur van het programma van Jeroen hebben mij enorm geholpen. De aanvullende infosessies zijn ook zeer waardevol! Resultaat: 14 deelnemers voor mijn case study! Enorm dankbaar en blij met het resultaat! Thanks Jeroen!
Tim Buvé
Tim Buvé
2022-11-26
Super goede begeleiding om te starten met online coaching.
Riet Vanfleteren
Riet Vanfleteren
2022-11-17
Jeroen hielp ons perfect op weg bij de start van ons nieuw gezondheidscentrum in Herent. We hadden een topopeningsweekend en topstart online gelanceerd door PT Boost! Zeker een aanrader voor startende bedrijven in de gezondheidssector dus!
Charlotte Claeys
Charlotte Claeys
2022-11-09
Dankzij een duidelijk gestructureerd en bewezen stappenplan heb ik op een efficiënte manier mijn online programma kunnen (her)opbouwen. Zowel de opleiding als de tussentijdse workshops helpen me gaandeweg mijn programma of algemene werkwijze te verbeteren. Dankzij de persoonlijke aanpak kan ik het traject volgen op mijn eigen tempo, ondanks mijn overvolle agenda de afgelopen maanden. Ik kan me geen meer betrokken coach voorstellen dan Jeroen!
Push Harder
Push Harder
2022-10-03
Jeroen weet waarover hij spreekt. Een aanrader in zijn vak!
Glenn Mommen
Glenn Mommen
2022-09-26
Jeroen heeft me enorm goed geholpen met het uitbouwen van mijn online business. Ben jij een personal trainer die mensen online wil begeleiden? 1 adres! Nogmaals bedankt voor de steun Jeroen

RESULTATEN VAN ONZE PT'S

Echte personal trainers, échte resultaten.

Riet & Thomas

150 aanmeldingen voor de opendeurdag van hun studio.

“Onze zaak heeft sinds de opening echt een enorme boost gekend. Voor ons openingsweekend hadden we 150 aanmeldingen, waarvan 50 via advertenties. “

Tom G.

25 nieuwe online kanten in 12 weken.

“Ik was op zoek naar meer klanten, voornamelijk online klanten. Ik heb geleerd dat je met de juiste structuur makkelijk nieuwe klanten kan aantrekken.”

Lucas V.D.

Van offline personal trainer naar online coach.

“Het meest waardevolle dat ik geleerd heb is hoe ik op een duurzame manier leads en klanten kan genereren. Ook de coaching van Jeroen vond ik top.”

Matthias H.

Van gym eigenaar naar hybride personal trainer.

“Ik was op zoek naar iemand die in mijn schoenen gestaan heeft, en NIET zomaar één of andere marketing-guru. Dat vond ik bij Jeroen.”

Kom jij in aanmerking voor PT boost?

Check, check en tripple check? Let's go.

RESULTATEN VAN ONZE PT'S

Echte personal trainers, échte resultaten.

Jana V.h.

Succesvol een eerste online programma gelanceerd.

“Ik overwoog al lang om te starten als online personal trainer. Mijn eerste online traject is nu ten einde en het was een enorm succes.”

Dylan H.

Omzet uit online coaching x 30.

“Ik ging van voltijds werken bij de politie naar full-time online personal trainer. Mijn omzet uit online coaching is x 30 gegaan.”

bart v.v.

40 nieuwe online PT klanten binnen 12 weken.

“Jeroen is de eerste coach die mij het vertrouwen gaf dat zijn systemen echt werken. Ik heb alles geïmplementeerd en het werkt.”

Raf v.h.

Van offline PT naar full-time online coach.

“Ik zocht een manier om mijn omzet te vergroten en meer vrije tijd te creëren. Jeroen heeft me serieus doen nadenken over mijn manier van werken.”