Het beste advies voor startende personal trainers

november 23, 2021,
13:36 door
Jeroen Vanpoeyer

Introductie

In het interview met Dylan Hermans, oprichter van Bmore Personal Training, hebben we het over het uitbouwen van een personal training business, de impact van Covid19 op online en offline personal training en advies voor startende personal trainers.

In deze blogpost bespreken we de 3 tips van Dylan die beginnende personal trainers van start helpt gaan.

1. Wees niet bang om fouten te maken

Wees niet bang om fouten te maken, dit is menselijk en je gaat er gegarandeerd maken. Niet enkel op vlak van voeding en/of sport, maar ook vooral op vlak van ondernemen en business.

Doe wat jij denkt dat goed is, ga op je gevoel af en probeer dingen uit. Van fouten kan je alleen maar leren!

2. Zorg voor een goede opleiding

Een goede personal trainer is iemand die kennis en ervaring combineert. Ervaring komt uiteraard na x aantal tijd en bouw je op.

Het is echter wel aangeraden dat je één of meerdere opleidingen gevolgd hebt voor je start met het trainen van klanten. Laat je door professionals begeleiden die je de nodige kennis kunnen aanleren en die je jezelf als personal trainer zullen beter maken.

“Dat is hetzelfde als auto rijden. Je moet eerst je rijbewijs halen, dan leren auto rijden en dan pas ga je de baan op”

3. Werk samen

Werk samen met iemand met ervaring en kennis, iemand die weet wat je wel of niet moet doen. Dit zal je zeer veel tijd besparen.

Je gaat altijd fouten maken, maar met iemand die je goed kan begeleiden is de kans op fouten maken kleiner en zal je ook sneller je bedrijf kunnen opschalen.

Conclusie

Durf hulp in te schakelen en investeer in jezelf als personal trainer. Iemand inschakelen kan je beschermen van fouten en gaat helpen om je op een verantwoorde en snellere manier te groeien.

Deel deze post met je netwerk